Hende Lola

jeg er fan, virkelig!

Har i dag været til foredrag med Lola Jensen, med emnet følsomme og “hysteriske” børn… Og hold nu k*** hun rammer så meget spot on, at det næsten er uhyggeligt. Både på mig som mor, på mine børn og på mig som person.

3 timer i fantastisk selskab (dels af Lola og dels af min søde veninde). 

Det hele blev serveret med humor så vi kan grine af os selv, hinanden og vores børn og alligevel taget det ind og bruge det videre frem. 

En del ting skal ændres i vires daglige rutiner, ikke store ting, men små. Som forhåbentlig kan skabe mere overskud og sammenhæng herhjemme 🙂 jeg er glad og opløftet og selv om barnet på 8 svarer igen og hende på 2 siger “NEJ STOP MOAR” til stort set alt. Jeg ved hvad min rolle skal være, og jeg arbejder mig hen imod det, uden dårlig samvittighed (ok lidt over at jeg ikke har gjordt sådan tidligere) og med gå på mod. 

Jeg har 2 helt igennem fantastiske piger men et følsomt sind, det er en gave der skal værnes om og passes påMed hjem kom 2 af hendes bøger som jeg glæder mig til at læse