Mødregruppen – de dejligste veninder

Jeg har ikke nogle gamle tætte veninder. I ved dem der man har kendt altid og altid kan ringe til. Dem der kender alle ens svagheder og styrker. Sådan er det ligesom aldrig blevet! Jeg har Susan, vi har kendt hinanden i noget nær 13-14 år. Vi er ikke meget tætte men hun må være det tætteste jeg kommer på en “gammel” veninde.

Til gengæld har jeg 5 dejlige veninder i min mødregruppe. 5 piger som betyder alverden for mig og som jeg altid føler mig tryg ved.
Her grines og grædes på skift, gode råd byttes og ligegyldige sjove historier bytter ejermænd.
Vores hverdagen er forskellige alligevel er det en stor prioritet for mig at holde fast i vores månedlige faste møde. Søndags-brunch.
Idag var vi alle samlet for første gang længe, skønt som i SKØNT.

IMG_8744.JPG

IMG_8746.JPG