December stress og jag??

December plejer for mug faktisk at være nede i gear, bevares der skal nås en masse, men der er samtidig måneden hvor der er plads til lidt mere hygge. Langsomme morgner og eftermiddagen. I år er roen lidt længere om at indefinde sig, julepynten er stadig kun på vej op og hverdagen kører stadig i lidt højt tempo, men juleroen er på vej, jeg kan mærke det.
Vi når nok julebag, julekort og julegaver.

14 dage er der til juleferie. Som i denne omgang byder på 16 dages fri!!!! Jeps lige nu elsker jeg mit lærerliv, med tvungen ferie/afspadsering og længere arbejdsuger, nu høster jeg guldet af de lange mandage med mange områder at skulle navigere på. Elsker at det NU er helt legalt for mig at trække stikket HELT ingen hænge partier ingen opgaver ingen manglende småting. Om 14 dage siger jeg god jul og på gensyn i januar.

Jeg glæder mig til 14 dage med familien hvor vi de fleste dage kan trække i blødt tøj og hygge os med det vi har lyst til.

IMG_8488.JPG

IMG_8493.JPG

IMG_8498.JPG

IMG_8487.JPG

Lidt fra vores dag indtil nu.
Laura sover lur og Sofia er til ridning i skrivende stund. Jeg vil nuppe en lille lur på sofaen imens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.