Shopping i London

Ok jeg er faktisk ikke så skide sej til det der shopping IRL, jaja nogle vil nok sige mig i mod. Men helt ærlig jeg er virkelig dårlig til at finde de fede butikker og ting. Er blevet meget bedre til netshopping!
Men London kalder og der skal shoppes! Men hvor og hvad? Jeps 1 words problems i know;-)
Hamleys er på 1 pladsen for Sofia og jeg selv tænker Primark lokker med uhyr lave priser, en tur på Oxford street( men der er jo 10000 butikker, så hvilke bør jeg stile efter, ender sgu altid i H&M med den top jeg lige vel kunne købe i Næstved ).
Vi skal bo omkring portabello Road så marked skal sefølig besøges også.
Men kom gerne med shoppetips. Overvejer om jeg skulle købe en ny pung, er fint glad for min Mulberry men kunne godt bruge en mindre en også. Gad godt noget LV måske eller Gucci men ved ikke præcist hvad, må Googles. Ellers smid gerne forslag 🙂

IMG_8032.PNG