Fit på 100 dage

Man har et standpunkt til man tar et nyt! Igår skrev jeg lidt om sundhed, at følge livsstile osv… Og idag har jeg købt en ny bog men en livsstil! Hende der Anne Bech har muligvis fat i noget. To af mine kollegaer har fulgt programmet, for det er et program der gir vægttab, efter der er der nogle gyldne råd til en sund livsstil (meget li den måde jeg egentlig tænker sundhed) men altså mine kollegaer har virkelig gjort fremskridt 20 kg og ufattelig mange cm for den ene og 6 kg og 30 cm for den anden (nr 2 er ikke igennem de 100 dage). Men det er især træningen der lokker mig. Alt træning kan udføres hjemme med gå remedier. I like.
Hun får en chance hende Anne Bech, der er i alt fald intet af maden der ikke tiltaler mig, og er virkelig fan af det faktum at man får mad og trænings skema samt opskrifter. Ingen større kreativ tanke virksomhed for at variere kosten.

20140804-203049-73849347.jpg