Sommerferien slut prut!

En helt igennem skøn sommerferie synger på sidste vers. Det har været en skøn sommer fyldt med pragtfulde oplevelser og lækker lækker mad. I rigelige mængder. Måske lidt for rigelige.
I alt fald står den fra imorgen på sund mad og motion.
Jeg har gennem de sidste år prøvet alle mulige former for livsstile (bevidst at jeg ikke kalder det kur, for i mit hoved holder en såkaldt kur ikke). Det har fungeret på den korte bane men i længden dur det bare ikke for mig HELT at udelukke visse fødevarergrupper (bestemt kød, mælk, brød, korn, kaffe mm)
Jeg tror på alt med måde. Groft og grønt må blive vejen frem. Jeg elsker mit rugbrød og selv om fx LCHF er tiltagende med de mange lækre ting man må spise, men savner rugbrød og erstatning med stenalderbrød dur ligesom ikke (det smager godt men der er langt flere kalorier i og kan derfor ikke erstatte 1:1).
Jeg har planer om at give løbet endnu en chance, nu må vi se om knæet holder. For jeg vil virkelig gerne være sådan en der løber. Og med tanke på at jeg stort set altid har levet et rimeligt aktivt liv så er min krop sgu ved at gå alvorligt i forfald, så op på hesten så at sige.

Imorgen kalder første uge på job, blid start uden børn. Men med rigtig meget oprydning efter nye gulve og lys er installeret i vores lokaler. Sofia drager på 4 dages koloni med SFOen og Laura er i dagpleje. Trods blid start nuppede jeg alligevel gerne mere ferie 🙂 forvent ja, taknemlig for mit job med lang tvungen ferie og tvungen afspadsering endnu mere JA! Ser frem til et år med udfordringer på godt og ondt omkring skolereform og arbejdstider. Men jeg er lærer og jeg gør hvad jeg er bedst til 🙂

20140803-221839-80319038.jpg