Sommer=is

Sådan er det altså i mit hoved! Og fryseren er fyldt. Jeg orker ikke at tælle antal is mine børn eller jeg selv har og vil indtage over sommeren. Derfor har jeg også valgt at det primært er sodavandsis fryseren rummer. Det har især været klassikeren sunlolly, i div varianter. Igår var jeg til kaffe og playdate hos Marlene ungerne fik leget og slebet “kanter”, Hihi. Nok meget godt inden det mandag igen går løs med dagpleje.
Nå men altså her fik vi is, fra rynkeby altså. De er nemlig også kommet med en is, og endda med 50% mindre sukker og mere frugt. Jeg er slet ikke hverken hysterisk eller hellig omkring det der sukker! Jeg spiser det og mine børn gør også, men når nu der er et lækkert alternativ så takker vi ja, også da der fulgte et par kasser med hjem til vores fryser.
Hvor de alm sodavandsis er hårde fra frost (hvilket også er lækkert) så er de her rynkeby lidt mere “blød” altså ikke optøet, bare blød ligesom en alm sorbet/flødeis dog med den friske frugtsmag…
Vi er i alt fald solgt herhjemme.

20140726-070818-25698921.jpg