Tirsdags tidligt og tanker om bloggen.

Nogen stod tidligt op, flere faktisk.. for Laura stod kl 5.45 og kaldte “muarrr”, gab det er altså lige tidligt nok, men op kom vi og med lidt “Dora” og kaffe blev dagen startet. Efter havregrød, bad og pakning af bil kunne vi komme af sted til dagpleje, skole og job…

Ærligt så gør det mig ikke SÅ meget at hun vågner tidligt, men at hun der imod er vågen til 20.30, trods træthed og at hun faktisk bliver puttet i god tid er mere frustrerende. Tror i virkeligheden bare hun er ved at nå den alder hvor det begynder at være spændende hvad der sker omkring hende.

Men nøj jeg glæder mig til vi har normal tilstande omkring søvn og putning igen.

Der har været semistille på bloggen, af flere grunde, jeg har været lidt i tvivl om hvad jeg egentlig skulle skrive om, hvad gad “folket” læse, hvad er spændende osv. Da jeg startede med at blogge var det jo i virkeligheden en form for online dagbog, et sted hvor jeg skrev lidt om alt det der nu rørte sig i mit liv, især handlede det om min graviditet med Sofia, tiden med en nyfødt, studie, job, hus osv. Men hvad så nu. Jeg følger jo selv en del blogs med meget forskelligt indhold, mode, indretning, familie, rejser, kreativitet osv. alt sammen spændende og vil jo egentlig godt være en af den slags spændende og interessante bloggere 😉 det vil vi vel alle gerne. Nu er jeg så ved at spore mig ind på hvad jeg egentlig gerne vil med den her blog, hvad vil JEG gerne skrive om og videregive. Tænker at det fortsat skal handle om vores familie liv, det der rør sig, hvordan vores hjem ændre sig i takt med mine ideer om indretning, lidt af det kreative jeg håber at få mere tid til… osv. Det med moden er jeg nok ikke med på endnu 😉 elsker at kigge på andres ideer osv, men selv at smide billeder op af mit tøj osv det bliver nok ikke lige nu. Selv om i har fået rigtig mange “shoppe” indlæg så må i alt vente med at se det sådan rigtig in aktion… jeg tar tilløb.

Lige nu står den på en lille pause i en ellers travl arbejdsdag. heldigvis har jeg fri 12.50 (jeps lidt luksus), og kan nå hjem og gå endnu en lang tur inden der skal hentes børn og vi skal fejre farfars fødselsdag.