Om bløde løse bukser

Jeg er MEGET glad for løse bløde bukser. De fleste af dem jeg har er ovre i den meget afslappede stil ala sweatpants. Jeg elsker dem, også selv om de ikke er af den mest fashionprægede stil. Til hverdag står den som regel på jeans og toppe/bluser/skjorte-bluse. Men når jeg rammer matriklen hopper jeg i de løse bukser:-) Meeeen nu sad jeg lige og kiggede lidt på forårs fristelser og der er jo faktisk noget ret ok i den løse stil. Som rent faktisk også egner sig til at tage på job i. 20140408-163036.jpg Blackswan // Blackswan // Vila // Pulz // vila // Moss Copenhagen // Pieces // Vero Moda // Saint Tropez Som nogle vil bemærke er der flere par af de stribede. Syntes de er fine, ved dog ikke om de er for “homewear”-agtige når de kommer på. Zebra’erne fra BS er jeg ret vil med, undlod at købe dem da jeg være ovre ved Marlene meeeen måske de snart skulle klikkes hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *