Om bløde løse bukser

Jeg er MEGET glad for løse bløde bukser. De fleste af dem jeg har er ovre i den meget afslappede stil ala sweatpants. Jeg elsker dem, også selv om de ikke er af den mest fashionprægede stil. Til hverdag står den som regel på jeans og toppe/bluser/skjorte-bluse. Men når jeg rammer matriklen hopper jeg i de løse bukser:-) Meeeen nu sad jeg lige og kiggede lidt på forårs fristelser og der er jo faktisk noget ret ok i den løse stil. Som rent faktisk også egner sig til at tage på job i. 20140408-163036.jpg Blackswan // Blackswan // Vila // Pulz // vila // Moss Copenhagen // Pieces // Vero Moda // Saint Tropez Som nogle vil bemærke er der flere par af de stribede. Syntes de er fine, ved dog ikke om de er for “homewear”-agtige når de kommer på. Zebra’erne fra BS er jeg ret vil med, undlod at købe dem da jeg være ovre ved Marlene meeeen måske de snart skulle klikkes hjem.