Om træning, sundhed og dårlige undskyldninger

Sidstnævnte har jeg 1000 af, som dækker alt fra -hvorfor jeg ikke kunne træne igår, i sidste uge eller ugen før. – hvorfor jeg ikke spiser den mad jeg bør, men istedet chips, kage, slik osv! -men det skal være slut. Vægten er stigende, energien dalende og undskyldninger alt for mange. Slut prut.
Jeg vejer nu 2 kg mere end sidste år i januar (der startede jeg køge på vægten, tabte mig lidt, stod stille og tog så 5-6 kg på efter jeg startede job igen).
Den primære årsag er min evne til (mangel på samme) at få struktureret min træning og vores kost. Og så det faktum at jeg stort set altid har kunne spise hvad det passede mig (her snakker vi vægt ikke sundhed).
Den tid er forbi (indrømmet at jeg nok stadig er heldig at vi kun snakket plus 6-8 kg og ikk 15).

Har allieret mig med en app der tæller kalorier og træning mm. Skide smart og lige ved hånden. Navnet er lifesum. Har haft den længe men ikke brugt den. Der er en basis udgave og så kan man opgradere med abonnement pr måned, hvor man kan gemme de måltider man indtager fast istedet for at skulle søge det frem hele tiden.

Desuden har jeg været oppe og træne. Pt kondition/fedtforbrænding. Crosstraineren er min ven. Løb er stadig no go pga en dumt knæ/hofte men den her er smart. Ingen stød i knæ men stadig høj puls. 450 kalorier forbrændt på 35 min og nej havde ikke energi til en time 🙂

Min vægt siger 74 (pyhhh har jeg aldrig været oppe på foruden graviditeter) og målet er 65. Men første mål er under 70, der har jeg altid ligget eller i alt fald det meste af mit voksen liv. Jeg satser på at nå målet inden den står på sommerferie.

20140324-151112.jpg

Her er aftensmaden tastet ind (planlægning er vejen frem for mig). Og pga træning har jeg endnu 300 kcal tilbage..

2 tanker om “Om træning, sundhed og dårlige undskyldninger

  1. Planlægning er helt sikkert også vejen frem for mig. Jeg kan virkelig spise meget af gangen, hvis jeg ikke på en eller anden måde stopper mig selv 😉 For et par år siden brugte jeg madlog, og det var vejen frem. Jeg fandt ud af at jeg godt kunne blive mæt af halvdelen af det jeg faktisk spiste, og kiloene begyndte at rasle af. Men nu er der begyndt at snige sig et par stykker på igen, så jeg skal helt sikkert i gang igen. Er du stadig glad for app’en?
    Kh Signe

    • Pyha det er godt at blive huske på sine tidligere indlæg… .vægten har stået stille, som i HELT stille. men må i gang igen med app’en, den virker i altfald, og den giver nemlig fokus påø mængden af maden jeg spiser 😀

Der er lukket for kommentarer.