Pompdelux SS 2014

Jeg har jo (næsten) siden start været helt og aldeles solgt til pompdelux. Hver sæson har jeg været flittig køber og har ventet i spænding på hvad der kom. Og jeg var også spændt nu her. Dog kan jeg godt mærke at Sofia er blevet ældre og (stadig) har en mening om tøjet. Og selv om tøjet går langt op i str, og hun fint kan finde masser af kjoler hun kan li, så er der ikke SÅ meget af hverdags tøjet hun egentlig er hooked på, bukserne må ikke stramme, eller de leggins skal være bløde og cowboystof er ikke sagen. yes yes glæden ved en pige 😀

Nå men torsdag havde jeg lånt min stue ud til en god veninde som havde hyret en Pompdelux-konsulent til at vise den nye kollektion, hun havde inviteret og kom med lækkert vi kunne indtage. Hun bor i lille rækkehus, med begrænset plads så havde tilbudt at vi sagtens kunne være her (hendes alternativ var et leje deres forsamlings/fælleshus, men er jo lidt fjollet at hun skulle bruge sin fortjeneste på det, så her var vi altså, og jeg slap for at skulle lave andet end at putte børn og shoppe).

Jeg havde fra starten luret på bla deres nye softshell jakker til begge piger… men ØV med øv på (det er blevet et meget brugt udtryk, måske det ligefrem får lov at komme i en ordbog en dag). De var udsolgt i både farver og str 🙁 nå men lidt blev der shoppet, primært til Sofia, for face it, Laura mangler IKKE tøj, med en store søster jeg har gemt fra OG en nabo der glædeligt kommer over med deres mindstes tøj (lækre lækre ting i øvrigt) så er vi vist rimeligt dækket ind.

Til Sofia ( 2 x oversize T-shirts, som hun elsker at bruge med leggins, et sæt med løse bukser og top og en bikini).

Og til Laura et stks. cowboy heldragt (ikke at hun mangler, men den var sød)

Pictures

Omkring kvalitet og pris har jeg egentlig været ok tilfreds. Der har været nogle reklamationer, men en altid sød og hjælpsom kundeservice har opvejet de mangler/fejl jeg har oplevet.

Hvis jeg skal finde noget at “sætte min finger på” (ikke at jeg SKAL det, men hvis nu ikk). så syntes jeg det er super ærgerligt at der allerede nu er meget udsolgt, mens konsulenterne kører ud til homepartys. Det gør lidt at jeg (og har snakket med andre der tænker det samme) måske næste år vil droppe homepartys og bare bestille når webshoppen åbner. Men kan jo godt li at se tøjet, f.eks havde jeg slet ikke overvejet de to T-shirts til Sofia før jeg så dem IRL. Ved godt at de konsulenterne kører ud noget før webshoppen, syntes bare at huske at “i gamle dage” gik der læææænge før webshoppen åbnede så der var “førsteret” ved homepartys. Men måske jeg bare var uheldig at forelske mig i lige netop det der var mest populært… i alt fald er jagten nu indgået på overtøj til pigerne (for det har jeg så åbenbart ikke gemt).