Søndags shopping

9.00 trille jeg bilen afsted mod Ringsted. Målet var indkøb i Føtex, finde sort t-shirt til yndlings prinsessens outfit til imorgen (herom senere) og og og er besøg i outlet centret. Vi har været der før, en del faktisk men det er længe siden.

Jeg havde fået mail om at bla tricket to heaven havde ekstra nedsatte forårs jakker. Der gik vi dog tomhændet fra, nok primært fordi jeg endnu ikke hent ved HVAD pigerne egentlig skal have. De har begge fleece trøjer og regntøj. Er ude i at det nok skal være softshell og overvejer lidt dem fra pompdelux.
Nå men vi kiggede lidt mere i outlet centret og jeg fandt 2! Par nye sko. Havde ellers opgivet og ville bestille på nettet. Men rundede lige puma som havde vanvittige gode priser. Slap 448,- for 2 par sko og en sølvfarvet bold til Laura.

20140302-155800.jpg

Vi skal bestemt retur når vejret er lidt bedre og hænderne lidt flere, for det er altså ikke afslapning at handle med to børn 😉 centret lokker med bla saint tropez, samsøe samsøe, Hugo boss, Nike, levis mm. Der er en del tomme butikker pt, men mener at huske fra de andre år at der over foråret kommer nye til for en periode.

Nu må jeg heller få kigget på det der tøj til imorgen…