Lorte allergi

Ja undskyld sproget men jeg er så træt af allergi.
Jeg har lever med det altid, eller næsten. Og jeg navigere og passer på. Det er primært parfume stoffer, dyr med pels og husstøvemider der er værst.
Jeg bruger stort set kun produkter uden parfume/parabener mm. Bruger jeg parfume er det på tøjet osv osv osv.
Alligevel er jeg nu indehaver af et stks voldsom nældefeber med dertil hørende opsvulmede læber og øjne.
Det startede lørdag efter vi havde spist (skulle til dad koncert med est vennepar), syntes min læbe var mærkelig men tænkte det var den ludt stærke mad, da jeg gik på wc og kiggede i spejlet kunne jeg dog se at jeg var ret hævet.
Da jeg var hjemme igen måtte jeg lige ringe til læge vagten, der lignede jeg mere eller mindre Anni fønsby, ordren var en stærk allergipille jeg havde og ringe igen hvis det blev værre, samtidig vAr jeg blusset op med nældefeber på 95 % af kroppen. Søndag morgen var det ikke bedre så efter kort snak med min svigermor var det afsted til lægevagten.
Nu er jeg sat på binyrebark hormoner og stærke antihistaminer. Alligevel var det blusset op imorges. Medicinen holder det rimeligt nede, men øv altså, er dybt taknemlig for at min mor var her natten til søndag og at jeg har min svigermor som læge-hotline.

Nu vil jeg smutte i seng og håber på bedring imorgen.

20140224-204336.jpg