Sneakers vejr…

Ok måske ikke lige i dag. Men lige om snart er det forår, altså sådan RIGTIGT! Forår betyder sneakers og jeg mangler nye…. Ok mangler er måske løgn, men jeg kunne godt bruge et par nye. Sneakers er mit foretrukne fodtøj og det er vigtigt for mig at de sidder godt.
Jeg har et par converse og ærligt jeg får møg ondt i fødderne af dem. Minus støtte og såle der på ingen måde er støddæmpende, men pæne er er jo 😉
Sidste år omkring denne tid, købte jeg et par Nike free som jeg stort set boede i over foråret/sommeren. Der blev gået mange kilometer i dem med barnevogn og nu er det tid til nye.
Har luret lidt på miinto efter nogle. Mine krav er: brugbare til det meste af mit tøj, dvs sort/hvis/grå evt glimmer.

Jeg har kigget på disse i lidt forskellige prisklasser. Jeg gider godt at skoen er åndbar fx tekstil eller læder, ikke plastik som mine fødder har det skidt med, eller andet kunststof, desværre stiger prisen også ofte derved. Er ret lun på mærket Amust og New Balance. Syntes dog førstnævnte er liiiidt dyre. Omvendt hvis de bruges dagligt er “brugsprisen” lav.

20140221-082328.jpg

Nu forsøger jeg mig med lidt navne/links (vil lige understrege at jeg ikke har modtaget noget for dette indlæg, men hører gerne fra jer hvis i har andre bud eller evt du det tilbud)

1 New Balance her / 2 Defeeter her / 3 Amust her / 4 Amust her / 5 Defeeter her / 6 New Balance her / 7 Defeeter her / 8 Shoebiz her / 9 Reebok her

 

Defeeter skoene koster omkring de 400, men er så vidt jeg kan se kunststof, måske de går alligevel.

Amust og New Balance har MANGE flere bud jeg er vilde med, men nu var det bare et lille udpluk.