Om året der gik

Om året der gik
Det er yderst populært med tilbage blik her lige på kanten til et nyt år. Og jeg vil da også gerne lege med.

2013 har været et år med mange følelser hos mig, især uden på tøjet. Min lille babysmølf blev stor og startede i dagpleje, hun blev et år og min barsel var definitivt SLUT! 3 ting jeg faktisk havde det svært med, ikke fordi jeg ikke holder utrolig meget af vores (for ja det VORES, som i ligeså meget MIN som lauras) dagplejemor, ikke fordi jeg ikke elsker alle de nye sjove ting vores lille smølf hele tiden kan og ikke fordi jeg ikke kan lide mit job. Men simpelthen fordi det her blev min sidste barsel, min hyggelige bobel med en lille fis og verdens bedste mødregruppe er slut, bevares smølfen er her og tøserne ses jeg stadig med, men det er IKKE det samme.

Nu har jeg officielt været tilbage i hverdag i 6 måneder og jeg er nogenlunde tilbage på MIN plads. Jeg er en god lærer og jeg vil gerne undervise, for Gud hvor gir det meget igen. Pisse hamrende hårdt ja! Men pt er det, det job JEG skal have (indrømmet jeg drømmer fortsat om tilværelsen som hjemmegående husmor, men det blir nok ikke lige nu).

Men 2013 har også været meget mere. Det har været camping tur i den fynske, påsketur i snedækkede Berlin, efterår i Legoland og Lalandia.

Det har været et år hvor en nær ven endnu engang tog afsted med læger uden grænser, for at hjælpe hvor der hjælpes skal. Er stolt af at kunne kalde ham for en ven. Og glad for at få sat tingene i perspektiv! Om ikke så længe kommer han hjem for en stund, men er måske på vej afsted igen (jeg håber på et mindre turbulent/farligt område, men hvor hjælpen stadig er alt afgørende)

Det har været et år hvor vores store prinsesse i den grad har udviklet sig, på godt og ondt. Hun er vist det man kalde preteen (OMG)!! Med alt hvad dertil hører (priser mig lykkelig for at hendes verbale sprog trods tonen stadig er stuerent), men samtidig er hun bare så skide hamrende dygtig. Ikke at jeg er i tvivl men det er SÅ dejligt at andre (dvs hendes lærere) også ser det.

Det har været året hvor jeg fik endnu en tatovering ( eller den gamle blev udvidet). Den næste er i tankerne.

Og så er det året hvor en stor drøm endelig blev indfriet for Sofia, ridning! Det har været højt på listen læææænge! Nu er det en realitet og trods styrt for er par uger siden er det stadig er hit. Og hun er nu udstyret med div ting (stor tak til familien)

Det var året hvor Claus blev en del af familien da han takkede ja til at være gudfar for Laura.

Desværre var det også året hvor farfar og Charlotte flyttede hver til sit 🙁 rigtig kedelig, men Karsten/farfar klare den og er medlem af en “Singel-forening” (ok det hedder det vist ikke men de er alle alene og ses med det formål at opleve forskellige ting uden at skulle gå ud med udelukkende andre par og føle sig som 3,5,7 hjul).

Det var året hvor familien blev forøget endnu engang, da molly fik killinger i april, Og Luna blev boende.

Det var året hvor store økonomiske beslutninger blev taget, om andre lån, nye biler (underligt at købe hus 2 gange! Føde 2 børn, blive gift og have fast job i 5 år, men først føle sig sådan rigtig voksen den dag jeg skrev under på mit bilkøb!!), nyt køkken og ny vaskemaskinen (ok sidstnævnte er nok ikke af større økonomisk betydning.)

Det var også året hvor en dejlig veninde blev (hemmeligt) gift 🙂 vi glæder os til vi snart ses.

Det har været DET år jeg gik min festival debut! Altså sådan rigtig uden Crew-armbånd osv. Skanderborg for en dag var det hele værd, også dagen efter.
Fik også oplever musik til køge festuge (denne gang med VIP armbånd).
Det blev til Justin Bieber i Parken med Sofia.

Det har været året hvor nogle bøger blev læst og mange gemt til senere.

Det blev året hvor jeg (igen) har meldt mig ind i er fitness venter, men trods mit 1,5 måneds medlemskab hvoraf de 2 uger var med sygebørn og job/pasning i skiftehold har jeg været der mere end jeg kom i fitness dk i det halve år jeg var medlem der 😉

2013 har været et godt år, sådan samlet set. Vi er raske, har det godt og er omgivet af gode mennesker. Tak 2013 for alt du har bragt med dig .

20131231-175918.jpg

20131231-180353.jpg

20131231-180423.jpg

20131231-180441.jpg

20131231-180504.jpg

20131231-180551.jpg

20131231-180606.jpg