Udsalgs shopping

Vi har haft en dejlig jul (herom i et senere indlæg)
Men nu er udsalget (traditionen tro), startet. Pompdelux har jeg især ventet på. Det var kun få ting der blev indkøbt da kollektionen kom i efteråret, men nu fik jeg en god slat af de ting jeg ellers havde haft kig på. Sofia mangler tøj, eller hun mangler noget der passer sammen. Nye er der lidt nyt på vej til hende. Især nye bluser var tiltrængt.

20131227-122043.jpg

Laura manglede ikke noget lige nu, men lidt praktisk i næste størrelse og flyverdragt til næste vinter er nu på vej

20131227-122145.jpg

Derud over er der lidt gavekort til bla hm til begge piger der nok skal omsættes også.

Det tikker ind med div udsalgs mails, og jeg er fristet. Dog står der nye fitness/løbe sko øverst på MIN liste så håber på at finde et godt tilbud.
Ellers gemmes de penge jeg fik til min fødselsdag til vi skal bruge mikaels julegave. Han fik en overnatning i Malmø af mig og pigerne og tænker sådan en tur er oplagt til lidt shopping.