Hudpleje

Min hud er sart og ødelagt af flere års brug af alt for skrappe midler. I en del år har jeg nu brugt hudplejeserien fra dermalogica, desværre er disse ikke parabene-fri eller astma-allergi/svanemærket. Jeg er ikke fanatisk men når der nu findes rigtig fine alternativer som netop er fri for alt skidtet så vil jeg da gerne vælge dette.
For nogle uger siden spurgte jeg folk til råds på instagram, meningerne var mange både for og imod div produkter.
Jeg prøvede herefter en creme fra derma, men den er ikke noget for mig, den fedter mere end den gavner.

Men nu er valget faldet på La Roche Posay fra apoteket, disse skulle være fri for skidt og kanel 🙂 og har købt 3 produkter hvilket blev under 400,- en renselotion, en kildevandsspray (ala skintonic) og en creme, har nu brugt det i godt 1,5 uge og min hud er glad, fugtet uden at være fedtet og føles ren.

Jeg har flere gange forsøgt at blive en del af deres testpanel på forskellige cremer/serier uden held. Nu har jeg selv købt det med fin vejledning fra apoteks-damen.

Jeg har længe brugt deres bodylotion til mig selv og pigerne, disse er blev virkelig rost og med rette. Jeg bruger den der hedder lipikar lait som vist nok har vundet noget “Bedst i test” og pigerne har lipikar baume, som vi fik anbefalet til deres vintertørre hud af en hudlæge.

Det gode ved hele serien er at priserne er til at betale for almindelige mennesker.

20131123-132450.jpg

2 tanker om “Hudpleje

  1. Hejsa
    Har du overvejet at prøve produkterne fra Forever? Du kan evt. tjekke min hjemmeside. Desuden kan jeg anbefale at prøve en periode med drikkegel, idet jeg endnu ikke har oplevet, at folk ikke har haft gavn af det.

    Alle produkter er med 90 dages fuld returret åbnet/anvendt eller ikke!

    MvH Lene Lorentzen
    http://www.aloe4good.dk

Der er lukket for kommentarer.