Søndagens gøremål

Engang før vi fik hus, børn, bil(er) osv der var weekenden fyldt med byture og afslapning.
Nu er weekenden fyldt med huslige pligter, ombygning, bilvask, sport (for børnene) og HYGGE.
Mine weekender er anderledes og knap så afslappende, bevares jeg savner at læse flere timer i træk, vågne langsom ig tage alt i roligt tempo. Men jeg vil ikke bytte. Trods de mange gøremål nyder jeg at være igang, nyder at få noget ud af dagene og langsom se vores hus udvikle sig til det vi drømmer om.
Ærlig jeg gad virkelig godt prøve at sove længere end til kl 6! Og måske danseskoene også snart skal svinges lidt 😉 hvad jeg ikke savner er tømmermænd! Eller oprydning efter fest MED tømmermænd.

Lige nu nyder jeg kaffen i haven, Laura leger, Sofia er til spejder og Mikael, hans far og min far er igang med vores køkkendrømme, væggen er på vej ned og om under 14 dage kommer de nye bordplader.

Rigtig god søndag

20131117-111127.jpg