Skolehjem-samtale

Igår var vi til skolehjem-samtale med Sofia. Og hold nu kæft! Kan sket ikke få armene ned. Jeg er ikke i tvivl om hvor fantastisk hun er. Men at få afvide at vi på alle områder har en dygtig og kærlig pige har gjort mig flyvende hele dagen. Ikke alene ligger hun total i top i både matematik og dansk (som i næstbedst i læse test. Hvor kun ca 10% lægger). Men hun er også en pige der er god til at læse konflikter, har meget empati, god til at se om andre er kede af det, er positiv, også selv om noget er gået skævt.
Alt i alt en pige der hviler i sig selv. Og vi som forældre fik også ros med på vejen, vi har en pige der på den helt rigtige måde får opmærksomhed og tryghed hjemme 🙂 mor er stolt og glad.

Eneste punkt hvor der skal “arbejdes” lidt er omkring det at komme igang. Ofte er Sofia meget fokuseret på det hun er i gang med, hvilket er en kvalitet. Men ved skift i dagen er der behov for at løsrive sig og gøre det nye og få fokus på det, der har Sofia svært ved at løsrive sig fra det hun var i gang med

20131114-145906.jpg