Ahhh weekend

Om ikke så mange timer har jeg weekend og må indrømme den er tiltrængt. Laura står nu permanent op mellem 5-5.30. Det er ok, men jeg skal blive bedre til at komme i seng.
Idag slutter mine timer 12.50 så kan lige nå hjem og få en time på sofaen inden de skal hentes. Det er tiltrængt. Mikael skal til fodbold i aften, og igår var han i biografien med arbejdet. Det er ok, men kan godt mærke at jeg er mere træt oven på de dage hvor jeg er alene.

Igår efter arbejde tig jeg et kort smut op til Køge. Skulle bla have shampoo l Matas, som i øvrigt har -40% på alle striber ved køb over 200,- så fik fyldt op på div ting. Tog også lige et smut i designers market og fik købt en kjole fra moss Copenhagen som jeg havde kigget på længe, men været for nærig til at betale 50,- i fragt for. Fik den for 350,- ig med røg også en oversize sweatshirt fra Ichi.

20131101-061018.jpg

Burde have kigget lidt på nogle efterårs og vinters sko/støvler. Har mine sorell bor, men de er tunge, geniale til sne og sjap men tunge til kolde hverdage hvor jeg går meget. Og gummistøvler er også på listen, mene brystkræft-viking støvler er færdige 🙁

Men først skal pugerne vist have vinterstøvler, har udskudt det, dels for at de ikke nåede at vokse ud af dem inden de skulle i brug og dels fordi jeg lige tar tilløb til at begive mig ud i den jungle. Sofia tror jeg ender i ecco og Laura skal jeg ud og se hvad der finde. For selv om hun går helt fint nu må de jo ikke være for store og klodsede.
Men tænker et smut til køge lørdag efter gymnastik 🙂