Køkkendrømme vol. 2

Ok IKEA har valgt at udfase den køkkenserie vi købte for 2,5 år siden. Allerede der snakkede vi om at åbne op mellem køkken og stue. Men pengene var ikke til det. Og den løsning vi valgte havde mulighed for at føre den egentlige drøm ud i livet senere hen. Senere hen er så NU! For vi har ligesom ikke råd til HELT nyt køkken igen. Derfor har vi tegnet og regnet og fundet ud af at køkkendrømmen vol. 2 er inden for rækkevidde. Så IKEA here we come!!!!

20131022-145059.jpg

Som det ser ud nu. Billede 1 og 5 er væggen ind til stuen, denne rives delvist ned, istedet kommer der større åbning til stuen plus en lille ø, med er par stole. I de mod stuen får vi så vinreoler.
Billede 2 er vores nuværende spisekrog, her bliver køkkenet forlænget (nogle elementer flyttes og nye købes til) og på væggen flyttes vitrinerne over.

Billede 4 er vires ene del af stuen. Her fjernes reolerne og spisebordet trækkes ind i stuen, alt dette gør at vi dels får mere køkkenplads og dels får mere glæde af døren i køkkenet, hvor vi nu skal uden om bordet.

Glæder mig til at komme igang, men mest til vi er færdige

En tanke om “Køkkendrømme vol. 2

Der er lukket for kommentarer.