Nye varer og lækkert udsalg

Et mærke til Laura som jeg er blevet ret glad for er “Stjerne” fra Forkids. Dels sidder det ret godt på hende (ofte falder bodyerne ned over hendes skuldre men disse gør altså ikke). Og så er prisen altså ret så fornuftig også.
Lige nu er de nye varer på vej i butikken, men lige nu (som vist nok sidste dag idag) har de virkelig lækkert udsalg 5 dele for 200,- det er sefølig ikke på alt, men de har meget mere udsalg i butikken end på nettet (blot et lille tip).
Min venindernes mødregruppen var forbi den anden dag og købte bla disse 2 bodyer til Laura

20131019-062338.jpg

Deres velour bukser er også ret lækre, og der er også nogle med i tilbuddet. Tilbuddet er også at finde på deres hjemmeside lige HER men som sagt er der mere at vælge mellem i butikken 🙂

Ellers drømmer jeg lidt om det her til begge piger (det fås nemlig også til Sofia). Egentlig er jeg ikke så meget til helt ens tøj til dem, nu der er så stor forskel, men lige her er det altså fint til dem begge.

20131019-063851.jpg

Tænker også at nederdelen og cardiganen nemt kan bruges med andre farver basis 🙂 og er ret sikker på at Sofia i den grad vil elske den nederdel.

Dette er ikke et sponsoreret indlæg, men blot mit udtryk for et mærke jeg er glad for, og så lige deling af udsalgstips