Lille bitte ny bil

….. Til MIG.
Det passer jo slet ikke når jeg igår skrev at jeg ikke rigtig køber noget til mig selv.
For for 14 dage side skrev jeg faktisk under på en ret stor handel.
Jeg har nemlig købt en lille bitte sort citigo fra Skoda.
Mikael har købt en STOR Octavia 🙂 og i virkeligheden har vi jo købt 2 biler sammen. Men på papiret har vi købt en hver. Jeg føler mig pludselig MEGET voksen, på den gode måde.

Vi har et stykke tid regnet på og snakket om at få en ekstra bil. Nu bød muligheden sig for at have til udbetaling på 2 nye biler og få skiftet dem gamle inden der kommer større reparationer på den.
Da de begge er fabriksnye er der jo “lidt” leveringstid. Jeg er heldig så den lille kommer “allerede” om 4 uger, desværre må vi vente på den store indtil april næste år! Jeps den er nemlig meget populær.
Men uanset hvad så har vi om 4 uger 2 biler! Og jeg ser frem til en hverdag der hænger lidt bedre sammen for mig, egentlig er cykelturen til og fra job helt fin, men jeg kan ikke handle eller lige tage et smut nogle steder hen uden at det kræver planlægning på højere plan.

20131017-072517.jpg