New in – til tøserne

Indrømmet jeg har meget nemmere ved at bruge penge på pigerne end mig selv.
Var lige forbi h&m i mandags, Sofia fik tykke strik leggins (som er godkendt), nye underbukser og en fin t-shirt med hest på (godt nok i str 146, men så er den mere tunika end bluse). Til Laura blev det et fint leopard sæt og igår måtte hun have ny hue da vi var taget afsted i zoo uden. Huekøbet er dig fint da hun mangler en her til overgangen. Havde egentlig gerne ville havd noget uld, men nu blev det denne her.

20131016-091442.jpg

Meeeen i mandags fik jeg faktisk shoppet lidt selv også. Rikke og jeg var taget på strøget med alle tøserne men besluttede at vi ville stoppe i hundige og tage på waves bagefter for at gå på starbucks. Derinde (waves ikke starbucks) fandt jeg sørme en ilse Jakobsen regnfrakke dat ned til halv pris. Jeg har længe ønsket mig en pæn regnfrakke ala dem, men egentlig kigget andre steder især pga prisen. Men til 700,- og med rette str og farve slog jeg til.

20131016-092009.jpg