Retro børnestole

Igår efterlyste jeg de gamle hukit børnestole på facebook og instagram. Til en betaleligt pris vel at mærke. Under 10 min senere ser jeg på instagram en der smider et billede på med 2 andre retro institutionsstole, og hun var i tvivl om hun skulle købe dem. Skynder mig at skrive hvor hun min har fundet dem (ved nemlig hun er fra køge egnen) og de var så fra genbrugsen ude i ølby, hun købte dem ikke så skyndte mig at sende Mikael afsted. Så for 80,- har jeg (ok Laura) nu to fine stole. Påtænker at de får en klat maling. Tænker hvid og et par lilla stickers.

20131011-161311.jpg

Derud over havde jeg spottet at Føtex havde billigt hollys fra i går. Så kørte Mikael på job og smuttede i Føtex her til morgen. Det var et lidt trist udvalg der var tilbage (for en tøsemor, drengetøj var der en del af). Men fik et sæt nattøj til Sofia og en top til Laura. Nattøj til 160,- og top til 30,-
For at toppe det havde de strømpebukser fra flying superkids til 15,- pr par. Så jeg nuppede lige 6 par

20131011-161612.jpg

2 tanker om “Retro børnestole

  1. TILLYKKE.

    Sådan tre røde stole har vi nu haft i over 10 år. Vi købte dem i min ældste datters børnehave da de skiftede til nyt og har brugt dem lige siden også selvom min store pige nu er 14 (og mit yngste barn 7). Vi bruger dem fortsat til alt muligt. Vi sidder nogle gange på dem, vi bruger dem som skamler og har dem tit med ud i haven.

    Vi har aldrig fået dem malet og nu elsker vi dem for meget lige præcis som de er.

    • Skønt at læse af vi formentlig vil få glæde af dem i mange år 🙂

Der er lukket for kommentarer.