Ringsted festival

Jeg gad SÅ godt afsted. Det der Ringsted er STEDET to be i denne weekend 😉 eller måske ikke for alle. Men uanset hvad er der i denne weekend Ringsted FESTIVAL! Og det er pisse hyggeligt. Jeg ville SÅ gerne have været afsted. Som for 2 år siden. Der var vi begge afsted som presse/tv/storskærmsproduktion (ok jeg sørgede for kaffe/kage/sodavand/cider mm til presse teltet) Mikael lavede alle de vigtige ting sammen men Nils, Jan, Sisse, Martin, Claus mm. Men det var SJOVT og vi var unge med de unge og mødte de kendte 😉 ved ikke hvordan men vi var blevet udstyret med “artist-armbånd” dvs Fri-adgang over alt. Hvilket dog ikke blev misbrugt. Lidt VIP må man godt være 😉 især når de kendte altså “kun” fik som VIP-adgang (altså de der kendte som er til festival, ikke dem der optræder).
Men altså det er NU den der festival er, og jeg gir den som overskudsmor der har begge tøser hjemme mens Mikael er nede og lave festival-tv med Nils og Jan…. Det er ok, alligevel gad jeg god at min træthed og mit store koffeinbehov skyldtes festival og dans i stedet for babysmølf der vågnede første gang kl 4.30, mor-molly-kat der er blevet steriliseret og skal passes og nusses, babysmølf der sked gennem bleen på gulvet i gangen INDEN jeg havde fået morgen kaffe (god morgen da!) og derefter gulvvask og store mængder vasketøj (ikke kun babysmølfs skyld) stadig inden jeg fik kaffe!

Men det er ok 🙂 vi hygger, sofia har leget med Laura hun gik i børnehave med hele dagen 🙂 Lille-Laura har sovet 2 lure (efter en del “overtagelse” og ikke ret længe, men hun SOV) og molly-mor har det super. Mikael har været hjemme en tur med kattegrus (ok det var ikke derfor han kom hjem, men vi manglede) nu er han retur i 4100 og kommer først hjem engang i nat.
Imorgen skal vi fejre min bror, han er hjemvendt efter 5 uger i Canada, vi glæder os.

Lidt fra for 2 år siden 🙂 vi ses igen i 2014

20130803-182057.jpg

20130803-182129.jpg

20130803-182202.jpg

2 tanker om “Ringsted festival

  1. I hear you – far Frank er til polter i Jylland og Olivia har nærmest ikke sovet det sidste døgn (dvs det har mor heller ikke) en kæmpe krammer til alle enlige forældre, de er sgu for seje 🙂

    • Ja et kæmpe skulderklap til alle enlige mødre 🙂 eller egentlig også bare til alle der også har job at passe… Ved ikke lige hvordan jeg skal finde overskud når jobbet kalder fra mandag…. Kaffe-drop????

      Håber i får sovet i nat søde

Der er lukket for kommentarer.