Buzzador og storytel

Nogle tænker “?????” Og andre er sådan rimelig med. Dem der følger mig på instagram har måske en ide 🙂
Jeg er blevet “Buzzador”, det er ret brugt at teste div ting og fortælle om det via de sociale medier! Jeg vil også være lidt med på bølgen, så jeg har “meldt” mig hos buzzador hvor man så får tilbud om forskellige test-ting, man styrer selv hvad man vil forsøge at blive udvalg til som test person og det er ikke givet at fordi jeg siger ja at jeg bliver en del af testpanelet.

Men altså nu er jeg udvalg til at teste for Storytel som er en lydbogsbetaling side, jeg er jo ret vil med lydbøger og glæder mig til at få det afprøvet.
Det koster 99,- om måneden at være medlem og så har man adgang til alle bøgerne. De har en fin app til iPhone (søg på storytel).
So far har jeg oprettet mig og surfet lidt rundt (både via app og alm hjemmeside), umiddelbart er der større udvalg af engelske bøger, hvilket ikke lige er til min fordel, men må lede lidt mere, app’en er ok bruger venlig, syntes dog søgningen er lidt bøvlet, men måske det er tilvænning (jeg er vandt til netlydbog.dk som er via bibliotekerne).
Egentlig afspilning har Sofia tester med børnelydbøger, her er et lille udvalg, ok men ønsker om større udvalg må sendes afsted da Sofia er utrolig glad for lydbøger. Afspilningen går fint, man kan modsat netlydbog få bogen “ned” på sin telefon og har mulighed for offline-afspilning og den er langt nemmere at betjene (minder faktisk om
Alm afspilning af musik via iPod/iPhone )
Nu må det lige prøves af inden jeg beslutter om det reelt er noget jeg vil få brugt i forhold til prisen (som jeg syntes er ganske fair)

20130703-220909.jpg

Hvad min reelle reklame politik skal være må jeg vist egentlig tage stilling til. Normen er vist noget ala reklamere gerne for noget jeg modtager, dog med mulighed for “goder” til mine læsere (guderne skal vide at jeg da selv har deltaget flittigt i div giveaways), men tænker også at jeg aldrig ville poste indlæg om noget jeg ikke kan stå inden for, så kan love der ikke kommer falsk reklame fra min side, ej heller fordi jeg får noget ud af det 😉
Det er ko egentlig første gang jeg kan sige at indlægget er “sponsoreret” men at ordene er mine ligesom udtryk mm

God aften derude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *