Hej hverdag

1 arbejdsdag gik fint. Jeg fik hilst på mine kommende klasser + forældre, og gudskelov er der nogle kendte ansigter imellem 🙂 og nogle søde og dejlige ord fra forældrene, må vel betyde at de har været glade og tilfredse med mig i første omgang.
Efter 2 timer kom hjemisbilen og sendte ungerne hjem/på SFO. Vi andre gik til sommerferiefrokost. Jeg smuttede dog kl 14. Laura var i legestuen og her i starten er det altså lidt mere “voldsomt/trættende” for hende end hjemme ved Emmy. Derfor er aftale at jeg henter ca 15. Havde så glemt at koordinere med Mikael, så han havde møde til 15, derfor jeg skulle hente, men ærligt var det HELT ok for mig.
Var hyggeligt at være på skolen, Dejligt st se folk, men også helt lækkert at cykle hjem til min familie.

Sofia smuttede dig hjem og legede med Mie og Sisse. Mikael hentede hende 18.15 og hentede pizza med hjem bagefter.
Da ungerne var puttet fortrød jeg at jeg både havde spist pizza og fra franskbrød, ikke fordi jeg er på kur/diæt men pt prøver jeg at skære ned for brød/ris/pasta mm og skrue op for det grove og grønne. Desværre betyder det at store mængder hvedemel gør mig voldsomt oppustet, trods at det jo smager ret godt 😉

Er også gået igang med endnu et hækleprojekt. En slange (har allerede postet lidt om det på instagram, følg mig på bangkorsgaard).
Hat brugt lidt forskellige opskrifter dom inspiration men prøver at lave en DIY løbende som nok kommer på bloggen

20130629-083715.jpg

20130629-083721.jpg