Sutte-baby

Det er altså enormt svært IKKE at grine når man kommer ind til en babysmølf der ser sådan ud

20130519-234735.jpg

Istedet måtte der tages billede UDEN blitz, for gad jo ligesom ikke at have en vågen baby kl 21.30.

Og storesøsteren hygger sig Big time på spejderlejr. Intet nyt er godt nyt, men moaren er taknemlig for facebook hvor køge spejderne har smidt billeder op ( er nærstuderet for at spotte prinsessen, og kan fortælle at hun både har fået mad, skiftet tøj OG malet mel) samt at Henrik er afsted sammen med Gabriel og familie spejderne, så har fået lidt updates den vej. Men lidt underligt at hun sådan er afsted HELT uden forældre/bedsteforældre, men også rigtig fedt at det går så godt, for guderne skal vide at det der med at sove ude ikke ligefrem er noget hun er stor fan af, bevares hun vil godt, altså lige indtil hun rent faktisk SKAL sove, men denne tur er da så meget en kæmpe sejr på det område.

20130519-235313.jpg

20130519-235319.jpg

Billederne er fra køge spejdernes facebook side

2 tanker om “Sutte-baby

  1. Ha ha… Fint billede med sutterne. Jeg finder mest min fis i umulige sovepositioner…. Altså i hvert fald ifølge mig. Hun ser ud til at sove godt.

    • Det er sjovt som de nogle gange får lagt sig og sover. Vores Sofia sover stadig højest underligt til tider 🙂

Der er lukket for kommentarer.