Lørdag morgen

Jeg bruger lørdag morgen på at lave indkøbsliste og tjekke reklamerne på ipad’en.
Jeg er ikke den der gider 100 forskellige steder for at handle/spare lidt. Men eftersom nogle ting generelt er billigere i visse butikker så er jeg altid i rema efter bleer, skumklude og vådservietter, det er billigst OG svanemærket. Derud over er jeg som regel i enten netto eller Brugsen efter resten som ikke lige er på bud i rema.
Her til morgen er der lavet liste med farve og inddelt efter kategori af mad (mor har for meget tid).
Nu skal vi så bare have handlet. I virkeligheden er jeg ikke så stor fan af det der indkøb, hold nu k*** hvor har jeg fat i den mælk mange gange før den landet i køleskabet, har forsøgt med netshopping, men syntes bare at dem der levere til landdistrikterne hvor vi bor er lige dyre nok med varene. Nemlig.com levere nemlig ikk herud 🙁 så afsted med mig, men nu er tænke arbejdet gjort, så skal der ikke tænkes over hvad vi mangler, hvad der skal huskes et sted osv.
Alt imens har tøserne spist morgenmad og ser tv (og JA Laura ser også tv, eller lytter er nok nærmere bestemt. Hurra for Disney junior med et hav af tegnefilm med sange).

20130427-080204.jpg

20130427-080219.jpg