1 tand

Indrømmet det er meget anderledes med barn nr 2. På flere planer. Altså ingen børn er ens, men det er nu nok især hvor meget man/vi (ok JEG) går op i hvad mit barn kan hvornår osv. Da Sofia blev født stod der værelse, pusleplads, enorm garderobe mm HELT klar. Lauras værelse er stadig “in the making” men vi nærmer os. Sofias “min bog” var på nuværende tidspunkt godt udfyldt med dig ting og billeder. Lauras er på vej. Og sådan kan man fortsætte. Der er mindre tid med 2 børn, især når nr 2 i den grad syntes vi skal have max tid sammen under barslen og dermed sover temmelig lidt om dagen. Men jeg nyder det, og lader den dårlige samvittighed over ikke at få gjort helt det samme her anden gang, ligge. For samværet er lige så dejligt og nærværende. Mødregruppen fantastisk og det at gå hjemme helt ubeskriveligt dejligt (jeg nuppet gerne er år mere).
Nå men altså nogle ting har jeg bestemt SKAL være ens, fx det med at få skrevet mål ned, “første” af de forskellige ting osv. Og idag kan føjes en “første” til nemlig en tand. Jeg har længe kunne se en hvid prik som blev mer og mer tydelig, faktisk var jeg usikker på om den mon var brudt igennem, de sidste dage var det endda også en lille hvid prik ved siden af. Men idag kunne jeg så se at der var hul på gummen, så nu er en første tand vel officielt brudt igennem. Indtil nu virker Laura mindre generet af det end Sofia var ( Sofia fil feber ved samtlige tænder, endda var hun feberramt igen da hendes 6 års tænder kom), bevares hun har været så sur og småt spisende de sidste dage men egentlig ret ok.

Tanden kan der ikke tages billeder af, til gengæld kan i få et fra i aftes hvor der pludselig var brok fra stuen

20130318-211657.jpg

En tanke om “1 tand

  1. Uha, hvor kan jeg nikke genkendende til det med nr to. Jeg skal virkelig huske mig selv på at skrive milepælene ned for ellers bliver de bare en del af hverdagens trummerum.

Der er lukket for kommentarer.