Torvedag og traveture

Kampen er sat i mod de sidste kilo, og det betyder sund mad og lange gåture. Laura sover R** dårligt pt, 30-45 min af gange om dagen, uanset om hun puttes efter 1 eller 3 timer. Til gengæld går det ret fint med maden (bortset fra natten hvor der stadig ammes med 2-3 timers mellemrum – suk!) og jeg nægter altså at være bundet til hjemmet med babysmølfen, især fordi det ingen forskel gør om vognen står stille i haven eller triller lystigt afsted.
Idag gik turen ind til køge med nogle fra mødregruppen. Distributionen var torvet med torvedag, men hjem kom 2 orkideer, 3 perlehyasintet, kirsebærgrene og tulipaner OG en stor lækker kurv til tæpper fra “tre trin op”. Turen hjem så sådan ud

20130306-214021.jpg

Imorgen står den på møde med min fantastiske mødregruppe og besøg i den (måske) kommende dagpleje. Nøj jeg er spændt.