Det der mad

Nøj jeg syntes virkelig ikke det her babymad har været nogen dans på roser. Først gik det godt, så slet ikk og så lidt frem ad igen.
Vælling er total yt og flaske-mælk har alligevel ingen effekt på nattesøvnen så den er også dømt ude!
Pt spises der 3 gange mad om dagen, morgengrød er introduceret her for et par dage siden. Hun er endnu ikke helt overbevist om at havregrød faktisk er morgenmad! Men det går stille og roligt frem ad. Alt hjemmelavet, trods at jeg denne gang har taget der der øko-hjemmelavede-hippie noget lidt mere afslappet end med Sofia (ikke et ondt ord om at ville lave tingene selv, men jeg vist lidt over gevind sidst) men babysmølfen spiser IKKE mad der kun skal blandes med vand og varmes. Så jeg koger og fryser ned, små poser med forskellig mos fylder efterhånden godt i fryseren, men når det nu så er der er det jo nemt nok. Frokosten har indtil tirsdag været majsgrød og så kartoffelmos til aften.
Men barnet har jo været yderst interesseret i MIN mad, og tirsdag formiddag fik hun et par “krummer” fra en bolle. Det spiste hun med stor velbehag og uden problemet fik hun det kørt rundt i munden, så afsted efter bondebrød, det spiste hun så 1/4 skive med smør af. Bom min baby spiser RUGBRØD!!! Armen altså det er da overhoved IKKE efter nogen som helst bog, men skud hul i det, hun spiser og jeg drømmer om at nætterne blir bedre. Måske jeg engang igen skal sove.

Men når jeg så er færdig med mit “brok” over maden så viser det her jo bare hvor forskellige børn er. Laura triller rundt i hele stuen, Sofia var enormt god til at ligge og sidde da hun var 6 måneder. Og Laura er glad og tilfreds heldigvis.

20130222-105105.jpg