Hvem skal passe babysmølfen????

Jeg har de sidste 4 dage gået med en masse tanker omkring babysmølfens fremtidige pasning.
Vi havde ønsket Troldehøjen, hvor Sofia gik i børnehave, jeg ved hvad de står for, deres værdier og de voksne og holder så meget af dem alle. Nu har de fået vuggegruppe, men grundet lukning af anden inst. Er de nu desværre fyldt op 🙁 derfor er der ingen udsigt til at Laura får plads, øv! Vi var så blevet tilbudt plads i en anden integreret institution, men da vi jo virkelig ønsker Troldehøjen, om ikk andet så når hun skal i børnehave, var vi ikke meget for at takke ja, da vi så vil ryge ned på ventelisten til børnehaven, i og med at vi jo så har en børnehave plads(ja det er lidt indviklet) men min søde mand har snakket og mailet med afdelingslederen fra kommunen og nu har vi fået en dagplejeplads pr 1/6, jeg ved endnu ikke hvem, men har fået ro i maven og er helt sikker på at det nok skal blive rigtig godt. Især med det i mente at Laura er helt anderledes end Sofia i forhold til mængden af mennesker og nye ting, hun er bare mere sårbar/sentesiv (som det vist hedder).

Idag har vi været i mødregruppe, og hold da op hvor er jeg glad for dem, utrolig hvor hurtig nogle folk bare kan få en helt særlig plads i end liv, og ønsket om at de forbliver der.