Udsalgstip

Har været i babysam Idag 🙂 og jeg var faktisk afsted med et andet formål (ny bøjle til kalechen til barnevognen). Men altså -70% siger jeg altså ikk nej tak til 🙂 følgende kom med hjem

20130205-161623.jpg

20130205-161628.jpg

Joha natdragt i str 80. 2 x hollys bodyer i 80, 2 par melton futter (det ene par købt i str til hun skal i vuggestue) termotøj fra Mikk-Line i str 80, termometer (ikke på bud) rikkemai regnslag (til 50,-) og reima flyverdragt i 80 ( de er store så passer næste vinter, Sofia brugte 74 første vinter i reima) og så et myggenet fra rikkemai. Det hele for 800,-

2 tanker om “Udsalgstip

  1. Sikke lækre ting du fandt. Jeg er også helt vild med Reimas flyverdragter. De er skide gode, og holder ungerne varme uanset hvor kolde og våde de blir’ udenpå.

    • Takker 🙂 ja Reima er bare lækkert, Sofia havde det også de 3 første vintre. Vil dog sige at vi de efterfølegnde år har haft dem fra Coop (friends) og de er også virkelig gode, især når man tænker på at de koster det halve af reima, altid har hun været tør og varm, og det til trods for at hun var ude stort set hele dagen i børnehaven, året rundt 🙂

Der er lukket for kommentarer.