Dårlig mave…

Øv så er vi hjemme, eller jeg er jo hjemme hver dag, men Sofia er hjemme med dårlig maven 🙁 og lige i dag skulle jeg ellers have været på shoppetur med mødregruppen til waves 🙁 havde et håb om at få købt lidt basis på tilbud (sofia mangler strømper, cowboyleggins og nye trusser, Laura skal have hvide stræmpebukser og en body til at have under dåbskjolen, og selv havde jeg nok håbet bare at finde lidt nyt). Men sådan skulle det ikke gå istedte har jeg bagt cookies med smartis og om lidt vågner babysmølfen og skal have mad, som idag står på risgrød med æblemos. igår blev der opjusteret til to måltider og må sige at nætterne er begyndt at være ok igen. Igår lavede jeg så en stor portion kartoffel/gulerodsmos til fryseren, har købt sådan en silikonemuffinsform fra tupperware, som ikke rigtig dur til muffins, tilfengæld er der perfekt i str til at fryse babymad i 😀