Lidt nyt til skabet.

Jeg har for nyligt ryddet virkelig meget ud i mit klædeskab. Som i VIRKELIG meget.
Jeg er stort set i samme størrelse som inden graviditeten, hvilket jo er dejligt (at jeg så stadig gerne vil af med de samme 5-6 kg som inden er en anden sag)
Men i alt fald så trænger jeg til nyt tøj, altså der er da tøj i skabet, men syntes efterhånden det er lidt trist kun at have 2 par jeans at vælge mellem og de samme 4-5 bluser. Af det pænere tøj er jeg rimelig godt tilfreds, det er det der hverdags tøj.
Så Idag da jeg var i køge for at få vaccineret Laura fik jeg faktisk købt lidt.

20121127-163236.jpg

T-shirt fra vila, top fra customized, jeans/leggins fra veromoda og oversize t-shirt også fra veromoda. Lidt basis men lækkert.

Lige om lidt har jeg fødselsdag og ønsker mig penge/gavekort til mere tøj:-) ikke fordi folk/familien ikke selv må købe tøj til mig, men ærlig så er jeg lidt på bar bund i hvad jeg egentlig gerne vil have, så håber på en shoppetur i det nye år.

Vedr vaccinerne så blev den lille smølf godt nok SUR!!! Shit hun skreg, men så fik hun mad og så var det rimeligt ok igen, hun sov 45 min hjem kom lidt op og fik mad igen, og så gik jeg ind og sov lidt sammen med hende. Men det sidste døgns tid har hun spist med 2-2,5 times mellemrum (hurra for tigerspring og vaccine samme dag, men det hår jo nok)

2 tanker om “Lidt nyt til skabet.

  1. Åh, det er så godt med nyt tøj. Især efter en graviditet, hvor man bare føler at man har gået med det samme tøj i 9 måneder i træk.

Der er lukket for kommentarer.