Ammedebat og hængepatter??

Ja jeg undskylder på forhånd overskriften… Men jeg har de sidste 2 måneder levet i en lille barselsbobel og læser/hører ikke rigtig hvad der egentlig rør sig i den der virkelig verden… Men ammedebatten ruller så igen. Åbenbart er en mor blevet bedt om at forlade et spisested i tivoli fordi hun ammede sit barn!! jøsses altså! Der har været en meget lang debat på nyhedernes facebookside, hvor folk både syntes for og imod.. dem der er imod er dog ret grove… amning hører privatlivet til, de gider ikke se på hængepatter når de spiser, de går jo heller ikke nøgne rundt ude i offentligheden, og mødre tror de ejer hele verden uden hensyntagen til andre end deres yngel… jeg er faktisk mundlam. Dem jeg kender der har børn og har ammet dem har mig bekendt (og jeg kender faktisk del) ikke svinget rundt med brysterne når de ammende deres børn (ude eller hjemme), nabobordet er ikke blevet bedt om at holde ammeindlæg, eller på anden mådet blevet delagtiggjort i amningen. For mit vedkommende vil jeg da helst gøre det så diskret som muligt, for jeg gider sgu heller ikke at have en masse der glor, bom!. Og undskyldningen med at der er folk der har forladt stederne fordi der var mødre der ammede… helt ærligt det ville sgu klæ ejerne lidt at træde i karakter og sige at ja de er her også på lige fod med dig! hvad så hvis man ikke har lyst til at spise et sted hvor der er folk med tørklæder, eller nogle der går i gummisko, eller for meget parfume, en der prutter osv.

Jeg vil dog lige understrege at jeg altså ikke har prøvet at blive smidt ud eller set skævt til hvis Laura, eller for den sags skyld Sofia i sin tid skulle have mad og vi var ude. For mig er det det mest naturlige i hele verden at give mit barn mad… hvad så når de selv skal spise?? er der så også folk der går fordi børn grisser?? så kan de bare blive hjemme kan de… altså ikke børnene, men de snerpede sure folk! Håber ikke Køge ryger ned på det plan, for så er jeg da færdig med at lægge penge de steder! som i for altid.

Og så tror jeg i øvrigt at jeg fiser tilbage i min barselsbobel og nyder livet, uden at tænke på sure snerper der ikke kan se ud over deres egen næse 🙂