Søndag ❤

Søndagen har været dejlig. Sofia har været til spejder OG fødselsdag OG tegne hygge ved genboen. Vi elsker det, søndag hvor der trods planer har været tid til sofa hygge, praktiske gøremål og opladning til hverdagen starter igen imorgen. Ialt fald for 50% af familien, Laura og jeg er faktisk ret gode til det der med barsel nemlig. Morgenen startede stille for os tøser

20121021-214354.jpg
Med kaffe, sofa og morgen tv.

Laura sov først 45 min (ikke just meget) fik få mad og kom ud kl 10.30 og sov få 5 timer…. Det var helt vildt, og måtte ud og tjekke hende flere gange.
Jeg fik dig læst min bog færdig, “svigt” af Karin Slaughter, en amerikansk krimi forfatter jeg er blevet ret grebet af, læser bøgerne via ereolen.dk som er en tjeneste hvor man låner bøgerne digitalt via sit lånernr/cpr-nr på biblioteket. Man kan låne 3 bøger om måneden, jeg har dig taget mikaels konto i brug også 😉 og så henter man dem ned til en app på mobilen eller iPad og læser på den 🙂 ret smart da jeg stort set altid har min mobil på mig, og nemt kan læse et par sider når der ammes eller andet hvor jeg ikke lige har en bog ved hånden.