Min lille uldne baby

Nøj jeg er blevet glad for det der uld. Til Sofia fik jeg det ikke rigtig brugt, havde nok en forventning om at det var alt for varmt for hende når hun i forvejen varm, og syntes netop at hun blev meget varm når jeg prøvede. Men altså Laura har fået uldbodyer på, og hold da op en forskel. Hun er også et meget varmt barn, men ulden skulle have /har den egenskab at den hjælper kroppen med at regulere temperaturen og så suger den langt bedre end bomuld når de fx sveder. Jeg læset i føtex katalogen (ja ja sig ikke at man ikke blir klog af reklamer) omkring uld og børns søvn, at det skulle give dem en bedre/roligere søvn fordi det netop hjælper med at regulere temp. og gør at de ikke blir våde af sved. Vi har prøvet… og jeg kan mærke en forskel. Søndag købte jeg 2 uld bodyer, en fra Friends/kvickly (uld/bomuld) og en fra føtex (uld) hun sov fantastisk om natten. dagen efter sov hun ligeledes i uldbody og sov hele dagen rigtig godt (altså hun var også vågne indimellem). tirsdag vaskede jeg dem så (fordi hun havde tisset igennem dem begge på skift), og hele tirsdagen sov hun som en skovl, natten til onsdag fik hun så igen en uld body på og sov dejlgt… jeg siger ikke at det er et mirakelmiddel, men jeg kan mærke en forskel. Mikael var i føtex i går efter 2 bodyer mere, for 2 er lige lidt nok må jeg indrømme. Jeg har også købt et par uld huer og hun har et par strømper, Vil dog gerne have lidt flere strømper (men ærligt jeg gir altså ikk 100,. pr par babystrømper, så leder lidt efter et billiger alternativ).

Og det uld undertøj/tøj man kan få i dag er faktisk ret lækkert, ikke sådan noget kras, grimt kedeligt noget som mange måske vil tænke på når man siger uldtøj 😀

Lige nu sover min lille uldne baby i sin barnevogn (i sin voksipose som i øvrigt også er uld).

 

20121019-114615.jpg