Ble-junglen og om de store valg!

20121015-102227.jpg
Shit der er mange bleer på markedet. Mange valg man kan tage:-) de stor valg er måske ikke så store i den der almindelige verden, men hey jeg er i barsels-bobel-land!
Jeg er glad for svanemærkningen, glad for ting der ikke er allergi-fremkaldende og glad for ikke at fylde mig selv og mine børn med en masse skadelige stoffer, og inden jeg kommer til at lyde akt for øko-hippie-mor agtigt, så vil jeg tilføje at det altså er ret nemt at vælge de ting, både at finde og betale dem. Jeg tåler selv meget dårligt ting ked parfume i og har i flere år (også inden jeg fik børn) gået uden om de produkter hvor jeg ikke følte jeg gik ned på kvalitet eller økonomi.
Idag kan man til en normal pengepung finde svanemærkede og astma-alkergimærkede produkter inden for stort set alt. Især børne pleje og tøj. Det er dejligt at vide at jeg passer på både miljøet og mine børn. Men – for der er et men i det her. Det er nemlig de der bleer! Til Sofia brugte jeg primært Coop/anglemark bleer (de er ny splittet op og der findes både en Coop og en anglemark i alt fald i Sverige, i dk har vi kun anglemark), de var gode, svanemærkede, gav ikke rød numse og holdt hende tør! Jeg købte derfor også anglemark til Laura, men ak, den unge dame tisser igennem! Hver nat og også om dagen, selv uden at bleen er særlig våd! Tænker det er pasformen der er ændret for både Sofia og Laura var/er små Buddha-babyer. Libero var så alternativet (de er også svanemærkede nu så det er jo ok) men de er altså også dyre! Ikke meget men lidt. Levevis fra Føtex er også med svanen, men de har altså en underlig pasform (fylder nærmest hele kroppen), så jeg læste lidt på tænks hjemmeside, deres anbefaling er Vibelle fra Aldi! De har desværre ikke testet for alt med allergi/miljø osv, men de får virkelig meget ros i forhold til at holde tør, pasform mm. De er nu indkøbt og holder Laura tør 🙂 jeg vælger pt at stole på at der ikke er parfume i, sim der står på pakken. Tænker at de vel er testet på et tidspunkt for om de overholder deres egne udsagn.

2 tanker om “Ble-junglen og om de store valg!

    • Må prøve dem fra rema 🙂 flere har nu sagt god for dem, de duede bare ikke til Sofia i sin tid pga pasform, men det er jo også længe siden. Må få manden til at købe en pakke med hjem endag, vi har nemlig ikke lige rema i gå afstand 🙂

Der er lukket for kommentarer.