Legoland

Weekenden blev brugt i Legoland:-) vi har efterhånden fået startet en tradition med weekendtur sammen med fam. Pedersen. En rigtig hos en af slagsen må jeg sige, 2 dage i Legoland og overnatning i hytte på FDM camping lige ved siden af. I år var vejret lidt blander men ikke noget regntøj og godt humør ikke kunne klare. Laura klarede det hele sovende i barnevognen. Skønt. Søndag aften landede vi i Herfølge kl 2130. Godt trætte. Så glade for at vi denne uge, også har taget fri og er taget et smut til Lalandia, har lånt en hytte rigtig billigt incl adgang til badeland. Det er lidt revanche efter vi ikke tog nogle steder i sommers. Vi brugte mandagen på tøjvask og at pakke og ankom ved 17 tiden. Aftensmaden blev hotdogs og så blev der bygget med nyt LEGO friends! Laura har haft ondt i maven og vil helst bare putte hos os, så det gør vi. Tirsdag byder på badeland og afslapning

20121009-061133.jpg