5 ugers undersgelse og dyb taknemlighed

Igår skulle Laura til 5 ugers undersøgelse. Vejret var skønt så jeg trillede forbi skolen inden (altså trillede forbi er nok så meget sagt da det er en tur på 4,5 km, men altså jeg gik en tur ud på skolen) og fik afleveret mine barselspapirer og lige sagt hej til mine søde kollegaer. Så trillede jeg videre mod Køge (endnu 3-3,5 km) i det skønne vejr. Skulle have fat på nogle jogginbukser til sofia, men efter lidt leden rund i div butikker opdager jeg at min pung er VÆK!!!! panik 🙁 nå men fik spæret dankort og ringet til Mikael. Var røv ked af det, men måtte jo ned mod lægen, og mens jeg sidder der ringer min mobil. Det er verdens sødeste dame.. hun har fundet min pung (dog unden penge i) på vordingborgvej, hvor jeg var gået langs med… så jeg var jo bare et kæmpe kvaj og havde tabt dem. Aftalet at jeg ville komme og hente den når jeg var færdig med lægen, købte lige en æske chokolade og hævede 300,- til hende som tak (hun ville dog først ikke tage imod det, men helt ærlig det var da det mindste). Så lettet og glad var jeg hjemme med Laura igen kl 14.30 efter en lidt opslidende dag,

Besøget ved lægen gik rigtig fint, hun fik meget ros for at være så stærk i kroppen/nakken, og at hun var så god til at kigge omkring. 5650g og 58 cm er hun nu oppe på. Store basse. Og vi har begge fået lov at bade når vi skal et smut til Lalandia i næste uge.