Efterår og barsel

Imorgen blir vores lille basse 1 måned. Tænk at der allerede er gået 1 måned. Vi har ramt september og det er for alvor blevet efterår. Nyder det i stor stil 🙂
Igår havde Sofia en hjemmedag. Mandag blev hun nemlig ringet hjem med ondt i maven (og dårlig mave fandt vi ud af da vi kom hjem) så en dag på sofaen blev det til. Aftenen brugte jeg på lidt mer pompdeluxshopping. Kunne blive ved, men nu er hun vist rimelig klar til vinteren (eller vinterstøvlerne mangler).
Imorgen står den på mødregruppe og jeg har bagt kanelsnegle til at have med. Vi har nemlig aftalt at den der lægger hus til sørger for kaffe/te og pålæg og vi andre tar så brød og kage med. Glæder mig rigtig meget.
Og ha det er molly der ligger i dukkevognen. Behøver vist ikke sige at det er sofias kat!

20120926-225234.jpg