Besøg hos Jordemoder

Jeg har Idag været forbi Jordemoderen. Ikke min normale da hun har ferie, men en af de andre. I sidste graviditet tror jeg aldrig jeg nåede ind til den samme, så det er jo uvant for mig at være fulgt kun af en. Men hende jeg kom ind til var rigtig sød. Vi snakkede lidt fødsel, hun spurgte hvordan jeg havde det iforhold til de komplikationer jeg havde sidst, men er faktisk rimelig ok med det hele og føler mig i professionelle hænder, så der blir gjort hvad der skal under fødslen. Så snakkede vi lidt vægt fordi lillesøster jo sidst blev skudt til 1100 gram, men ugen efter viste 3D scanningen 1700. Hendes vudering var 3300 g hvilket jo passer meget godt med udviklingen. Har så en tid om 14 dage, er presset lidt ind fordi jeg jo har kort til termin og så at hun er ret stor….. Men rent faktisk aftale vi at jeg godt kan føde nu, forv den jm jeg var ved har aftenvagt imorgen 🙂
Ellers så alt fint ud

Jeg var lige et smut i søstrene grene bagefter og fik bla en fin metal kuffert i gul….. Ved ikke helt hvad den skdl bruges til endnu! Legetøj måske

20120802-195601.jpg

Da jeg hentede Sofia tog vi på biblioteket og fandt nye prop og berta lydbøger. Vel hjemme gik hun i seng og lyttede til en af de gamle vi har. Og efter maden er der så lagt nye på iPod’en som hun lægger og lytter til nu. Imorgen holder vi begge fri og slapper af.

20120802-195757.jpg