Indretning af de der børneværelser….

Sofia er nok den i huset der oftes får lavet nyt værelse… det er bestemt ingen hemmelighed. Og nu med en lillesøster på vej, har jeg jo fået endnu et rum “at gå op i”. Nogle vil mene jeg er fjollet og hun har bare slet ikke brug for det værelse endnu… Men altså jeg nyder at indrette og lave små hyggelige universer til mine børn. Jeg har tit fyldt med mange ideer, set andre steder, eller selv fundet på. For mig er det vigtig at især Sofia har et hyggeligt værelse der er HENDES. Hendes ting skal ikke bare være en kasse med legetøj i et hjørne. Hun skal have lyst til at lege der… at der indimellem så ligner noget der er løgn pga rod, er en anden sag 🙂 Men ja jeg går op i det. Måske endda lidt mere end resten af huset til tider…

Jeg har bestemt ikke noget illution om at bo i “boligliv” eller “boligmagasinet”, men jeg kan godt li at have et hjem der er hyggeligt og inspirerende i forhold til hvad det skal bruges til.

Den gang jeg ventede Sofia, var jeg nok lidt mere på forkant med det der indretning af værelser, end jeg er nu her. Dels har det at jeg arbejder været en forklaring, dels at der var nogle praktiske ting (skabe, maling mm) der skulle ordnes. Men nu begynder værelset at ligne et værelse. Seng og reol samt skab er på plads. Mangler alle de små hyggelige ting… men det kommer 🙂

Der ud over går jeg også virkelig i tænke box over ønsker til hende der lillesøster, Vi har jo praktisk taget ALT. Og mangler ikke det store… Endnu. Jeg syntes det er virkelig svært når folk spørg ind til barselsønsker, men jeg tænker og tænker. Tøj er jo en mulighed, og har også fundet et sødt set sengetøj. Dåbsønskerne (når den tid kommer) er liidt nemmere da jeg godt føler at vi kan ønske os lidt større ting til den tid ( om ikke andet ved jeg at folk er gode til at gå sammen om gaverne). Men vil jo heller ikke lave en bestillings liste til når jeg har født…

Men jeg tænker og tænker og opdatere løbende “ønskebrønden”.