Den søde ventetid… og så det der sommer???

Det der sommer, ja det er åbenbart ikke noget vi bruger i år. Ok bevars, vi har haft nogle dage med OK vejr, enkelte dage med faktisk helt igennem dejligt og fantastisk vejr, men når nu hende der på 5½ op til flere gange har spurgt om det var efterår, ja så er det altså lidt svært at bevare håbet på den der sommer nok skal komme… Jeg klager ikke, temperaturmæssigt, er det ganske fint for min gravide krop, jeg kan nøjes med sandaler, løse bukser og toppe + en trøje. Min regnjakke kan stadig lukkes, og ellers har jeg også en graviditetsjakke, jeg klarer mig, men ærligt ville det da være skønt med nogle timer hver dage på solvognen med en bog-… selv samme solvogn som jeg i weekenden fik højtryksvasket så den faktisk er hvid igen, istedet for grålig med pletter. Nu må vi se om det bliver til mere sommer, i alt fald er vi så småt på vej i ferie-land. Fra fredag har Mikael nemlig 14 dages ferie, og vi skal alle 3 hygge os. Vi har droppet de planer vi havde om spejdertur til den store lejer i Hobro, min gravide krop kan ikke rigtig overskue sådan planlægning,ej heller selv om vi havde lovning på lå af campingvogn… så vi tager det hele lidt som det kommer. Vi kigger lidt på 2-3 dage til malmø i næste uge, men nu må vi se. Vigtigst er i alt fald at vi skal ned i gear og bare hygge os…. og så lave de der 1000 projekter som vi har gang i 🙂

Imorgen byder dagen på hjemmedag for Sofia og mig, eftermiddagen skal tilbringes i Cirkus Summarum, 3 år i træk og har en pige der virkelig glæder sig 🙂 imorgen er også dagen hvor min ældste kusine kommer hjem fra Kina. Eller hjem-hjem er så meget sagt, hun har nemlig fået job på ambassaden i Shanghaii, spørg lige om jeg er skide stolt af hende. 25 år gammel og nu med nr 2 job i udlandet. Hun har arbejdet for underigsministeriet de sidste 11 måneder, og er virkelig velanset og dygtig (og nej det er ikke kun fra hendes mund jeg har det). Hvor længe hun er hjemme vides ikke helt endnu, men blir skønt lidt at se hende igen (sidst var i julen). Min anden kusine har lige færdiggjort sin BA i dansk og historie.. hende skal vi ind og fejre her i starten af august (så frem jeg ikke er igang med at føde). De går virkelig til den med uddannelse og job i min familie 😉

Og så er der den der ventetid… Jeg er ikke utålmodig, jeg er spændt og glæder mig, men ikke utålmodig. jeg kan da godt mærke at min krop er træt og trænger til (mange) flere pauser, osv. Men er endnu ikke utålmodig… Jeg prøver at nå så mange af de praktiske ting jeg kan inden hende den lille kommer. Idag er vores fine leandervugge kommet (stor tak til mormor) og samlet, skal dog lige have en krog i loftet og lagnerne vaskes, men klar er den… Og så er jeg blevet spurgt til hvad vi ønsker os. Vi har jo virkelig det meste fra Sofia, især fordi også tøjet kan genbruges, og jeg ikke rigtig ved hvad vi reelt får brug for, men altså eller har vi det meste. Er dog gået i tænkeboks, og er da kommet på nogle ting som kunne være gode og dejlige barselsgaver.

  • Strækvikle (kan vist købes via sneglehuset.dk)
  • Aktivitetscenter
  • Stokke-newborn-babysæde (ala skråstol til at sætte på triptrapstolen)
  • babysengetøj (meget gerne småfolk)
  • myggenet til barnevogn
  • sofie-bidegiraf (helsemarie.dk)

Jeg skal nok opdatere inde i “ønskebrønden” også, men prøver at få skrevet lidt ned løbende, for glemmer jo mage af tingene igen 🙂

Lige nu byder eftermiddagen på koldskål, kaffe og iceage 3 på dvden. Regner med at vi skal ind og se den nye i næste uge:)