Lillesøster i 3D

Den gang jeg ventede Sofia var vi inde hos Scanningsklinikken på østerbro og få lavet en 3D scanning af Sofia. Det var en ret sjov oplevelse og bestemt noget vi var enige om også skulle ske denne gang. Idag var vi så afsted. Efter en lidt presset tur gennem KBH (havde ligesom ikke taget højde for statsbesøg fra Kina, afspræringer og omkørsler pga Metro-byggeri, eller i det hele taget KBH-formiddagstrafik). Men frem kom vi lige til tiden.

Kom ind og fik kigget til hende der lillesøster – som alt stadig er en lille søster (vist ingen tvivl om det). Hun puttede rigtig fint ind i både moderkage og med navlesnoren tæt oppe ved hoved… Puttetrold. Så ligesom de andre scanninger måtte jeg hoppe, danse, ligge på side osv for at få hende til at makke ret. Vi fik dog en masse fine billeder med, og en fin gennemscanning af hele kroppen. Hun vejer ca 1700 gram nu, og ligger altså lige over gennemsnittet. Tror måske hun er en lille smule mindre en Sofia, men den scanning vi fik den gang var 2 uger tidligere i graviditeten, så ikke helt nemt at sammenligne. Men i alt fald var det en rigtig stor oplevelse igen. Kan varmt anbefale det, både oplevelsen og stedet. Det koster 1100,- for en lille 3d scanning som varer ca 30 min (vi var der vist lidt længere) og man kan komme igen hvis de ikke kan tage gode billeder. De har også pakkeløsninger, tidlige scanninger osv. Det der især tiltaler mig er at de er uddannede Jordemødre, hvilket for mig er væsentligt i forhold til evt problmer eller andet der kunne være afvigende fra normalen (det var så ikke aktuelt for os).

Jeg syntes umiddelbart ikke hun ligner sin storesøster så meget, hvis jeg sammenligner billeder, men her er et af hende den lille smølf

2 tanker om “Lillesøster i 3D

Der er lukket for kommentarer.