Lillefisen

Overskuddet er på et minimum i de her dage…. Manglende søvn er årsagen (og som en klog nu vil tænke – bare vent det er kun en forsmag på når bebsen kommer – men altså der følger jo ligesom også 50 ugers barsel med den der baby). Men altså jeg sover ca 5 timer pr nat, bestemt ikke nok. Jeg er egentlig træt men har svært ved at falde i søvn og vågner så tidligt (som i kl 5). Men om 14 dage står den på barsel og tid til formiddags lure 🙂
Jeg har været hjemme onsdag og torsdag pga voldsom hovedpine, men er rimelig ovenpå igen.
Igår var vi afsted til jordemor. Fik snakket det gamle fødselsforløb igennem hvilket var rigtig rart. Rart at få afvide hvad der egentlig var årsagen til at det blev lidt kombliceret til slut. Jeg har jo hele tiden troet at det var mit bækken vs sofias str der var problemet. Men ud fra mine papirer kunne min JM se at det faktisk handler om mine veer (det andet er stadig også en faktor), mine veer fik fint udvidet mig og udslettet livmoderhalsen men Sofia kom bare ikke ned i bæknet som normalt. (noget med at udvidelses kurven og hendes hovedsplacerings-kurve skal krydse hinanden, det gør de først da jeg får ve-drop). Men det var en lang god snak og er faktisk rimelig klar på det der fødsels-halløj 🙂
Lillefisen blev vurderet til at veje 1100 gram. Hvilket er 2-300 gram mindre end Sofia blev vurderet til, så måske hun ikke er helt så stor (man kan nok slet ikke regnet med at de følger samme udvikling).
Nu er det weekend. Vi hygger med Disney sjov.

20120608-192433.jpg