Lidt mer af det der lagersalg!

Jeg har (igen) været på lagersalg….. Amen det lyder jo som om jeg ikke laver andet:)
Men foråret = mange lagersalg. Det var egentlig ikke noget jeg gjorde det ret meget i da jeg ventede Sofia. Tror første gang jeg var til sådan et var ejsikkelej da hun var omkring 14 måneder.
Men altså jeg er ikke til at stå i kø for at komme ind og kæmpe med en masse masende mødre. Så kommer gerne på anden eller tredje dagen.

Men altså Katvig holder lagersalg denne weekend i nytap hallen på Carlsberg. Der var VIP i torsdags for medlemmer af Børnibyen, og igår åbnede de så for alle. Jeg tog derind sammen med Sofia Idag, og syntes faktisk udvalget var ret ok. Har købt både til Sofia og lillesøster. Sofia var med til at vælge. Strikvest, strømper, strømpebukser og t-shirt til Sofia. Overalls+body i str 68, 2 heldragter + overalls i frotte i str 62 til lillesøster. Jeg fik en t-shirt med magen til sofias og hun fik en pakke armbånd med gratis. I alt handlede jeg for 800,-
Der var masser af fine sommerdragter og egentlig ret meget tøj men beherskede mig 🙂

I næste uge holder MOLO lagersalg, men tror jeg bare høre min kollega som skal derind og arbejde om hun gider kigge efter den fleecedragt jeg har i tankerne. Bliver uden tvivl fristet hvis jeg tar afsted!

20120513-141811.jpg

4 tanker om “Lidt mer af det der lagersalg!

 1. Fine ting, du har købt.

  Jeg er heller ikke så meget til lagersalg, men når jeg endelig bevæger mig afsted, så kan man jo gøre nogle kup.

  • Der er nemlig tit nogle gode sager imellem 🙂
   Jeg har mest gjort det i lagersalg med børnetøj. Og ellers outletcentret i Ringsted hvor der også er masser af voksentøj.

 2. Jeg fik også købt lidt til det lagersalg. Desværre synes jeg at Katvigs størrelser er lidt små i det, så de sommerdragter jeg har købt, skulle nok ha’ været et nummer større her til sommer. Men sådan kan det gå. Han kan da bruge dem, men løse er de ikke 😉

  • Æv med de små størrelser :/ jeg købte det jeg tror passer efter lidt tid. Server jo svært at sige hvor stor hende lillesøster er når hun kommer ud 🙂

Der er lukket for kommentarer.